Massage Keistad

Stoelmassage
Een stoelmassage is zeer geschikt voor mensen die vaak langdurig in dezelfde werkhouding zitten, zoals kantoormedewerkers en dan in het bijzonder beeldschermwerkers. Men kan soms zo opgaan in het werk, dat de ontstane stijfheidspijntjes in rug, nek, schouder of arm pas na verloop van tijd opgemerkt worden, maar intussen al echt vervelend kunnen zijn.
Daarnaast wordt een stoelmassage als zeer ontspannend voor lichaam en geest ervaren. Je kunt even alles van je afzetten om daarna weer met een frisse geest en blik het werk te hervatten waardoor je veelal productiever wordt. Een stoelmassage is daarmee voor de werkgever een zeer waardevolle dienst om aan zijn personeel aan te bieden.

De stoelmasseur van Massage Keistad kan met een regelmatige, bij voorkeur wekelijkse, stoelmassage dicht bij de werkplek, in onze massagepraktijk of bij u thuis, voorkomen dat insluipende pijntjes structureel worden. Daarnaast kan de stoelmasseur wat houdingsadviezen en simpele oefeningen voor op de werkplek aanreiken.

Een stoelmassage kun je niet echt vergelijken met een tafelmassage waar veelal met massageolie wordt gewerkt op een ontbloot lichaamsdeel. Bij een stoelmassage neemt de cliënt plaats op een speciaal voor de stoelmassage ontworpen stoel, en wordt vooral gewerkt met acupressuurpunten die de masseur gewoon door de kleding heen kan bereiken. Daanaast is de duur van een stoelmassage tussen de 15 en 20 minuten en die van een tafelmassage 30 tot 60 minuten. Het zal daardoor eenvoudiger zijn om tussen de werkzaamheden door even tijd vrij te maken om lichaam en geest weer één te laten worden middels een stoelmassage. Een stoelmassage kun je zien als aanvulling op een traditionele tafelmassage.

Voordat u een stoelmassage bij Massage Keistad ondergaat, zullen wij u een korte vragenlijst in laten vullen om vast te stellen of een stoelmassage geschikt voor u is.

Aanbieding
Cadeaubon
NGS logo